Konference je určena k prezentaci těch nejlepších právě obhájených bakalářských a diplomových prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských, gastronomie a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, technologie a chemie potravin a zdraví. Setkání studentů z těchto oborů přináší pohled na širokou problematiku výživy, na její pestrost a propojenost.
Autoři se mohou přihlásit k aktivní účasti do 21. června 2021 zasláním přihlášky, k pasivní účasti je termín pro odevzdání přihlášky do 23. června 2021. Samotná konference se koná 25. června prostřednictvím online připojení.
Odbornými garanty konference jsou:
- prof. MUDr. Zuzana Derflerová – Brázdová, DrSc. – Ústav ochrany a podpory zdraví LF MU Brno
- Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. – Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta MENDELU v Brně
- doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D. – Ústav chemie potravin a biotechnologií, Chemická fakulta VUT v Brně
Přihlášku naleznete v kalendáři na tomto odkazu.