Studentská konference Výživa, potraviny a zdraví 2021

Lékařská fakulta MU, Agronomická fakulta MENDELU v Brně a Chemická fakulta VUT v Brně pod záštitou Společnosti pro výživu si dovolují pozvat všechny zájemce na 12. studentskou konferenci Výživa, potraviny a zdraví 2021, která se bude konat 25. 6. 2021 od 9.00 a bude probíhat v on-line režimu.

15. 6. 2021

Fotografie: Ústav podpory a ochrany zdraví LF MU (výuka, r. 2018)

Konference je určena k prezentaci těch nejlepších právě obhájených bakalářských a diplomových prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských, gastronomie a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, technologie a chemie potravin a zdraví. Setkání studentů z těchto oborů přináší pohled na širokou problematiku výživy, na její pestrost a propojenost.

Autoři se mohou přihlásit k aktivní účasti do 21. června 2021 zasláním přihlášky, k pasivní účasti je termín pro odevzdání přihlášky do 23. června 2021. Samotná konference se koná 25. června prostřednictvím online připojení.

Odbornými garanty konference jsou:

  • prof. MUDr. Zuzana Derflerová – Brázdová, DrSc. – Ústav ochrany a podpory zdraví LF MU Brno
  • Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. – Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta MENDELU v Brně
  • doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D. – Ústav chemie potravin a biotechnologií, Chemická fakulta VUT v Brně

Přihlášku naleznete v kalendáři na tomto odkazu.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info