Cvrk cvrk za dva

V posledním letošním díle podcastu STETOSKOP zavítáme do kuchyně. A to trošku netradičně. Čím například můžeme obohatit svůj jídelníček? A jak kvalitní by měla být strava těhotných žen a jak zlepšovat jejich edukaci v oblasti výživy?

17. 12. 2021

Bez popisku

Asi už máte napečeno a chystáte se připravovat klasické sváteční menu. Co kdybyste ale změnili pár ingrediencí a zkusili ještě něco netradičního? Nové gastronomické zážitky představí dr. Ondřej Zvěřina a poví nám, proč se na jídlo nešlape.

A když se blíží ty svátky, měly by se nastávající maminky řídit heslem "jím za dva" v kvantitativní, anebo kvalitativní rovině? Co doporučí ženám v očekávání Nutriční terapeut Mgr. Martin Krobot, předseda České asociace nutričních terapeutů? Pánové ale zdaleka na to nebyli sami, k mikrofonům s nimi usedly i jejich studentky Martina Krulíková a Šárka Lindovská, členky úspěšných týmů.

V tomto textu jsme odtajnili dva názvy projektů našich studentů Nutriční terapie „Na jídlo se nešlape“ a „Jím za dva“. Oba totiž ovládly letošní ročník cen Angeliny University Award! Více o oceněných projektech se dočtete zde.


Podcast STETOSKOP

Podcastem STETOSKOP přibližujeme širší veřejnosti život na naší fakultě, představujeme zajímavé vědecké projekty, občas nakoukneme pod plášť nejen doktorskému studiu, zpovídáme významné osobnosti z řad studentů, absolventů i zaměstnanců. A velkým přáním zůstává se inspirací středoškoláků pro studium na naší fakultě.

Přejeme příjemný poslech. Nasaďte si sluchátka, my nasazujeme STETOSKOP.

Poslouchejte nás v těchto aplikacích


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info