Informace o projektu
Inovace bakalářského studijního oboru Speciální edukace bezpečnostních složek a navazujícího magisterského studijního oboru Aplikovaná sportovní edukace bezpečnostních složek

Informace

Projekt nespadá pod Lékařskou fakultu, ale pod Fakultu sportovních studií. Oficiální stránka projektu je na webu muni.cz.
Logo poskytovatele
Kód projektu
CZ.1.07/2.2.00/15.0206
Období řešení
10/2010 - 9/2013
Investor / Programový rámec / typ projektu
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR
Fakulta / Pracoviště MU
Fakulta sportovních studií
Spolupracující organizace
Bezpečnostně právní akademie Brno, s.r.o., střední škola

Projekt je určen studentům bakalářského studia na FSpS MU a jeho realizace je nezbytná pro další zvýšení kvality studia a jeho propojenost s praxí. Projekt je zaměřen na inovaci akreditovaného bakalářského studijního oboru Speciální edukace bezpečnostních složek a magisterského navazujícího oboru Aplikovaná edukace bezpečnostních složek. Kromě inovace stávajících bude vytvořeno šest zcela nových předmětů.
Propojení studia s realitou napomůže nový systém organizace praxí studentů, a to ve spolupráci s partnerem působícím v oblasti - ve Střední odborné škole ochrany osob a majetku v Brně. V projektu je také zahrnuta specializovaná příprava pedagogů pro výuku studijního oboru se zaměřením na zvýšení odborných i jazykových kompetencí.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info