Nutriční terapeut (m/ž) v Nemocnici Jablonec nad Nisou

Nemocnice Jablonec nad Nisou přijme nutriční asistentku, terapeuta. Náplní práce je kompletní řízení systému běžného i dietního stravování. Nabídka je vhodná pro čerstvé absolventy, praxe je výhodou. Může se jednat o hlavní pracovní poměr nebo také zkrácený úvazek.

28. 5. 2024

POŽADUJEME

  • vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb., v platném znění (SZŠ/VOŠ/VŠ – nutriční asistent, diplomovaný nutriční terapeut, nutriční terapeut)
  • aktivní přístup k práci
  • spolehlivost
  • dobré vystupování, vstřícný přístup ke kolegům na pracovišti
  • praxi v oboru, která však není podmínkou, místo je vhodné i pro absolventy)

NABÍZÍME

  • přátelský kolektiv a špičkové pracovní prostředí – nově vybudované prostory stravovacího oddělení
  • vysoce nadstandardní platovou politiku a odměňování
  • maximální podporu dalšího odborného/specializačního vzdělávání (nemocnice zajišťuje bezplatné vzdělávání); v případě závazku vůči současnému zaměstnavateli nemocnice
    automaticky převezme 100% závazku
  • příspěvek FKSP na rekreaci, sport, kulturu, penzijní/životní, zájmové/osobnostní vzdělávání (příspěvek lze použít i pro rodinné příslušníky zaměstnance), mateřské školky a dětské skupiny, a to bez ohledu na pracovní úvazek zaměstnance (příspěvek se při kratších úvazcích nekrátí)
  • mateřskou školu pro děti zaměstnanců již od 2 let
  • možnost zkráceného úvazku
  • výhodné mobilní tarify i pro rodinné příslušníky
  • spektrum odměn při pracovních i životních výročích
  • základní dovolenou v trvání pěti týdnů
  • závodní stravování

KONTAKT
Eva Korseltová
vedoucí stravovacího oddělení
tel: 483 345 176, mobil: 725 552 973
e-mail: eva.slavikova@nemjbc.cz

Bez popisku

PRACOVNÍ NÁPLŇ

  • sestavování běžných a speciálních diet a nutričních potřeb pacientů se zaměřením na preventivní a léčebnou výživu
  • řízení, kontrola a zodpovědnost za práci v oblasti dietního stravování
  • ve spolupráci se šéfkuchařem se NT podílí na optimální skladbě stravy pro pacienty
  • zhotovování jídelních plánů v návaznosti na energetické hodnoty diet
  • odborný dohled nad dodržováním technologických postupů a hygienických zásad při přípravě, podávání a manipulaci se stravou

web nemocnice jablonec nad nisou


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info