Studentská konference Výživa, potraviny a zdraví 2024

  • 21. června 2024
    9:00
  • Ústav veřejného zdraví, LF MU, Brno

Konference je určena k prezentaci těch nejlepších právě obhájených bakalářských a diplomových prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských, gastronomie a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, technologie a chemie potravin a zdraví. Setkání studentů z těchto oborů přináší pohled na širokou problematiku výživy, na její pestrost a propojenost.
Autoři se mohou přihlásit k aktivní účasti do 19. června 2024 zasláním přihlášky, k pasivní účasti je termín pro odevzdání přihlášky do 20. června 2024. Samotná konference se koná 21. června 2024 na Ústavu veřejného zdraví (pavilon A21) LF MU.

Odbornými garanty konference jsou:

  • prof. MUDr. Zuzana Derflerová – Brázdová, DrSc. – Lékařská fakulta, Ústav veřejného zdraví, LF MU, Brno
  • doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. – Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin, MENDELU v Brně
  • doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D. – Chemická fakulta, Ústav chemie potravin a biotechnologií, VUT v Brně

Organizační pokyny a přihláška:

Sdílení události

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info