Studentská konference Výživa, potraviny a zdraví 2023
-
23. června 2023
9:00 - Ústav veřejného zdraví (pavilon A21) LF MU, Kamenice, Univerzitní kampus Bohunice, Brno
Lékařská fakulta MU, Agronomická fakulta MENDELU v Brně a Chemická fakulta VUT v Brně pod záštitou Společnosti pro výživu si dovolují pozvat všechny zájemce na 14. studentskou konferenci Výživa, potraviny a zdraví 2023, která se bude konat 23. června 2023 od 9:00 na Ústavu veřejného zdraví LF MU.
Konference je určena k prezentaci těch nejlepších právě obhájených bakalářských a diplomových prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských, gastronomie a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, technologie a chemie potravin a zdraví. Setkání studentů z těchto oborů přináší pohled na širokou problematiku výživy, na její pestrost a propojenost.
Autoři se mohou přihlásit k aktivní účasti do 20. června 2023 zasláním přihlášky, k pasivní účasti je termín pro odevzdání přihlášky do 22. června 2023. Samotná konference se koná 23. června 2023 na Ústavu veřejného zdraví (pavilon A21) LF MU:
Odbornými garanty konference jsou:
- MUDr. Zuzana Derflerová – Brázdová, DrSc. – Lékařská fakulta, Ústav veřejného zdraví, LF MU, Brno
- Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. – Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin, MENDELU v Brně
- Ing. Pavel Diviš, Ph.D. – Chemická fakulta, Ústav chemie potravin a biotechnologií, VUT v Brně
Sdílení události